Dafina Rexhepi – Gimme ur love04:12

  • 998,900 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Këngëtarja e njohur Dafina Rexhepi e cila hyri fuqishëm në tregun muzikor vite më parë dhe më pas pauzoi për një kohë, nuk e ka në plan të ndalet.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"