Dalool dhe Ardian Bujupi sjellin hitin e tyre të ri veror “Të du krejt”03:05

  • 3,200,598 views
Loading...

“Të du krejt” mban titullin bashkëpunimi i tyre i ri, një këngë verore, e cila është punuar nga Avaxus, Dalool dhe vet Ardiani.
Klipi i këngës është gjithashtu veror, me skena të realizuara në bregdet, pjesë për të cilën janë kujdesur produksioni Pro VSM.
Dyshja janë të njohur për bashkëpunimet e tyre dhe hitet verore, ndërsa “Të du krejt” pritet të jetë suksesi i tyre i radhës.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"