Filmi ”Femijet e saj”13:32

  • 0
Loading...

Prodhim i kinostudios ”Shqipëria e Re” 1957
Film me metrazh të shkurtër.
Regjizor: Hysen Hakani
Skenarist: Hysen Hakani
Operator: Sokrat Musha
Kompozitor: Dish Daija
Me aktorët: Marie Logoreci, Xhemal Berisha, Naim Frashë, Loro Kovaçi, Bejtulla Kurthes, Esma Agolli, Pjetër Gjoka, Vangjeli Pikuli, Marika Kallamata etj…
Përmbajtja e filmit:
Ngjarjet zhvillohen në një fshat të thellë malor ku një qen i tërbuar kafshon djalin e Fatimes. Doktori i fshatit e këshillon Fatimen të vrapojë në qytet për t’i bërë tetanozin por ajo e çon fëmijën te Remja një grua që shëron duke përdorur magjinë. Sëmundja e djalit të vogël përparon me të shpejtë dhe ai vdes.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"