“Gabime” i Gjikos dhe Norës tashmë hit edhe në Zvicër, Gjermani dhe Maqedoni03:17

  • 24,287,392 views
Loading...

Gjiko dhe Nora Istrefi ditë më parë ka sjell këngën më të re të titulluar “Gabime”.
Këtë të fundit e kanë shoqëruar me një videoklip që deri më tani është shikuar mbi 1.4 milion herë në YouTube.
Suksesi i kësaj kënge ka arritur edhe në shtetin zviceran, ku për momentin është trend numër 1 sa i përket shikueshmërisë.
Natyrisht në këtë sukses kanë dorë edhe bashkëpunëtorët si njeriu i hiteve Big Bang (Arbër Gjikolli), i cili qëndron prapa kësaj kënge.
Theksojmë se kënga është trend numër 3 në Gjermani dhe në Maqedoni ndërsa ka pushtuar top-listat muzikore shqiptare.
Theksojmë se për realizimin e videoklipit është kujdesur Valon Aziri, ndërsa tekstin e ka shkruar vet Gjiko.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"