Greta Koçi dhe Genc Prelvukaj – Nuk ka dashni03:17

  • 6,667,579 views
Loading...

“Nuk ka dashni” por ka klikime për Gretën dhe Gencin. Sipas statistikave të YouTube, kjo këngë e cila u publikuar si befasi për publikun, pretendohet të jetë një nga hitet e verës, ndonëse qëndron më poshtë me klikimet se këngët e lartpërmendura, me 1.5 milion.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"