Luana në Prishtinë, kjo është arsyeja (Video)

Loading...

null
Motrat Vjollca janë të lidhura shumë për Kosovën, që të dyja i ka rrëmbyer kjo pjesë shqiptare, dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe Luana erdhi më një urim të bukur bashkë më ardhjen e saj në Prishtinë.
Prezantuesja para 9 ore ka shpërnda një video me shumë atmosferë e cila shëtit rrugëve të Prishtinës. Videos i ka lënë edhe këtë urim: Gëzuar Pavarësinë Kosovë.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"