Lumi B ft. Dhurata Dora – Simpatia03:43

  • 21,098,754 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Premierë:Lumi B dhe Dhurata Dora sjellë projektin e ri “Simpatia” (Video)

Loading…

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"