Lyrical Son & Mc Kresha – Hey Girl03:28

  • 6,395,292 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Lyrical Son & Mc Kresha – Hey Girl (Official Video), Muziken e ka realizuar Lyrical Son dhe K-Master, ndersa Tekstin e ka shkruar Lyrical Son, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te PINT.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"