Mixey ft. Capital T – Hatixhe03:17

  • 34,214,148 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Është pa dyshim një nga këngët më të suksesshme dhe të pëlqyera të verës 2017. Ripërpunimit të “Hatixhes” nga Mixey dhe Capital iu deshën vetëm katër ditë për të kapur shifra të larta klikimesh në YouTube, dhe deri më tani numërojnë hiç më pak se 2.2 milionë.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"