“New Rules” e Dua Lipës, kënga e javës03:45

  • 1,343,840,453 views
Loading...

Kënga e re e Dua Lipës është parë mbi 35 milionë herë në YouTube.
Madje, revista e mirënjohur britanike “The Guardian” e ka përzgjedhur si këngën e javës.
“New Rules e Dua Lipës: Një rriskë perfekte e verës”, shkruan The Guardian.
Jo vetëm kaq, sukseset për Duan nuk kanë të ndalur. “Dua hyn në një konkurrecë për hitin e verës”, ka shkruar “The Guardian”.
Dua është e veçantë si për zërin, ashtu paraqitjet skenike. “New Rules” u shoqërua edhe me një videoklip i cili u realizua në mënyrë perfekte dhe si i tillë ishte shumë unik, kështu duke u bërë krye-temë e medieve botërore
Ndryshe, Dua është duke punuar në projekte të reja muzikore, të cilat do t’i publikon gjatë muajve të ardhshme.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"