“No Kiss”, një këngë verore nga Baby G dhe Fero03:29

  • 3,041,664 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

“No Kiss” titullohet kënga që ka ardhur si bashkëpunim ndërmjet Baby G dhe Fero.
Është një tjetër këngë verore që pritet të pëlqehet nga fansat e dy këngëtarëve.
Tekstin e ka shkruar Fero, ndërsa projekti është prodhim i On Records.
Ndërkaq, producentët e njohur ZzapnChris qëndrojnë prapa realizimit të kësaj kënge

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"