Poni sjell këngën e re “Mon Amour”, shfaqet atraktive në klip03:19

  • 1,211,003 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Këngëtarja labe Poni ka sjell për publikun këngën e saj më të re.

Tekstin e këngës e ka shkruar 2 Step, gjersa për klipin janë kujdesur MAX Production.
Edhe në “Mon Amour”, përkthimi i së cilës në shqip i bie “Dashuria ime”, këngëtarja labe është shfaqur plot stil dhe elegancë

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"