Rrëzime, thyerje të duarve e këmbëve: Pamje që dëshmojnë se jo gjithçka shkon siç e keni planifikuar (Video, +16)

KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Atletët, çiklistët, “skejterët” dhe shoferët vërtetë janë të talentuar, por edhe ata nganjëherë e gjejnë veten në situata të palakmueshme.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"