Zega dhe Nurteel vijnë me “S’po ma nin” (Video)02:59

  • 239,944 views
KANALET I PERKASIN WEBFAQES WWW.ALBANIAN.TV
NA VIZITONI!

SE SHPEJTI ME APLIKACION TONIN!

Një tjetër bashkëpunim interesant është publikuar këtë verë.
“S’po ma nin” është kënga më e re të cilën e ka sjell artistja Zega në bashkëpunim me Nurteel.
Kënga është ritmike dhe është punuar nga Nurteel, ndërsa tekstin e ka shkruar Nurteel dhe Ghulo.
Klipi është punuar nga produksioni koosvar XL Films.

Loading...
Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"